Ei muffins met geitenkaas

Ei muffins met geitenkaas.

Geschikt als tussendoortje of gezonde lunch.

Benodigdheden:

  • 5 eieren
  • 5 gr bieslook
  • 1 kleine paprika
  • 2 lente uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 70 gr doperwten
  • 50 gr zachte geitenkaas
  • 15 ml melk
  • Peper en zout

BEREIDING:

Verwarm de oven op 180 graden.

Kook de doperwten in 3 min beetgaar.

Snij de paprika en knoflook in kleine stukjes en bak dit 5 min.

Snij de lente uien in ringen en de bieslook fijn.

Meng de eieren in een kom met peper, zout, bieslook en melk.

Mix dit goed met een garde. Neem de siliconen vormpjes en verdeel onderin de paprika, doperwten en lente ui.

Verdeel hier overheen een beetje geitenkaas in elk vormpje en daarover het eimengsel.

Bak de ei muffins in 25 tot 30 minuten af.

Het ei moet volledig gestold zijn.

Eet smakelijk!