Voor bedrijven

Al een aantal jaren wordt het roken op de werkvloer steeds meer bestreden. Door collega’s maar ook door het bedrijf zelf. Even van je werkplek weg om buiten te gaan roken is niet meer van deze tijd. De niet rokende collega’s werken door, maar voor het bedrijf zelf is het een behoorlijke kostenpost gebleken.

Bedrijven die U voorgingen hebben op deze manier niet alleen het ziekteverzuim weten te verlagen, ook in het sociaal jaarverslag neemt deze aan de medewerkers geboden mogelijkheid een fraaie en prominente plaats in.

Wat kan Izi going voor jouw bedrijf betekenen?
• Wij bieden de werknemers de mogelijkheid om definitief te stoppen met de nare rookverslaving.
• De infosessie en behandeling kunnen in het bedrijf, indien gewenst na werktijd, plaats vinden.

Bij Izi going geven we vooraf aan de behandeling eerst een infosessie, in een kleine groep, waarin we je laten inzien hoeveel invloed jezelf hebt op je eigen handelen, gevoelens en gedachten. Méér dan jij zelf vermoedde.

Daarnaast maken we gebruik van de auriculotherapie. Er worden vier, steriele chirurgisch stalen puntjes in en bij je oor geplaatst.

Ze zorgen ervoor:
• dat je lichaam gaat ontgiften
• dat je geen last hebt van ontwenningsverschijnselen
• dat je psychische rust hebt

Na ongeveer vier dagen is het lichaam vrij van nicotine!

Voor de mensen die bang zijn aan te komen in gewicht plaatsen we het zgn. ‘antisnoep’ puntje die ervoor zorgt dat je geen trek krijgt in zoetigheid i.p.v de sigaret.

Je krijgt ondersteuning van ervaren therapeuten. Na vier weken komen we nog één keer terug en wordt het ondersteunende ‘antisnoep’ puntje nog een keer geplaatst.

Offerte aanvragen